عزيزتي :
بالنسبة للغة أنا أسف فهذا طبعي حتى حين تأسيس أسم تجاري لعملي اخترت أسم قبيلتي التركمانية و حتى عند توزيع نشرات أسعار بضاعتي أكتبها بالتركية رغم أن الزبائن عرب هذا أنا أما بالنسبة للمواضيع و المشاركة أنا مقصر في ذلك وهذا بسبب عملي و طبيعته و انشغالي الدائم ففكرت أن أرد على المواضيع أولا ثم أتي بمواضيع جديدة أو أفكار جديدة أنتم لديكم مواضيع جديدة ممكن بسبب مشاركتكم بمنديات أخرى أنا المنتدى الوحيد الذي مشارك فيه هو هذا المنتدى و بعض المواقع التركية و الإخبارية ... ليس الحرية الفكرية أن أتحرر أنا بل أن يتحرر غيري بفكري
Sevgili:
dil için özür dilerim o Tabai benim iş için bir ticari isim kurulmasını ben bile ve kabileler Türkmen adını seçti bile broşür fiyat dağıtım Ben Türkçe yazmak benim mal, müşteriler Araplar rağmen ben temalar ve katılım İşimi, doğa, ben düşündüm benim meşgul Daimi nedeniyle çok ve bunu yapmaz gelince İlk konulara cevap ve sonra yeni konu veya başka ben bu forumda ve bazı sitelerde ve Türk haber bir katılımcısı olarak sadece forum duyuyorum Katılımınız Bmendiat nedeniyle mümkün olduğunca yeni konular var yeni fikirler geldi ... Düşünce özgürlüğü ben kurtarılmış olduğumu değil, diğerleri serbest olduğu düşünülen